Werkwijze

Consultants

De consultants van LegalMatch hebben allen een juridische opleiding, meerdere jaren inhoudelijk als jurist of advocaat gewerkt en hebben ruime ervaring binnen het recruitment van legal specialisten. Zij weten daardoor zeer goed welke jurist past binnen uw organisatie. Omdat iedere organisatie anders is en haar eigen wensen heeft ten aanzien van de ideale kandidaat, kijken de consultants van LegalMatch naast de juridische achtergrond met name ook naar de mens achter de jurist.

Beoordeling

LegalMatch beoordeelt vooraf of een opdracht succesvol ingevuld kan worden. Op het moment dat LegalMatch de opdracht aanvaardt zijn wij er van overtuigd dat de juiste ervaren jurist of advocaat voor uw organisatie geselecteerd kan worden. Wij hanteren een beperkte exclusiviteitsperiode en werken voor het bedrijfsleven volledig op basis van no cure no pay.

Uw contactpersoon:

LegalMatch heeft haar processen zo ingericht dat de kans op een perfecte en snelle match tussen opdrachtgever en kandidaat optimaal is. Om dit te realiseren krijgt een opdrachtgever onder andere altijd een aanspreekpunt binnen LegalMatch en verwachten wij ook een aanspreekpunt bij onze opdrachtgever. Hierdoor wordt mogelijke ruis in de communicatie vermeden. Daarnaast is uw aanspreekpunt van LegalMatch eindverantwoordelijk voor de geselecteerde en voor te stellen kandidaten Hij of zij heeft, behalve de opdrachtgever, de voorgestelde kandidaat altijd persoonlijk gesproken waardoor wij overtuigd zijn dat deze kandidaat qua achtergrond (juridisch en persoonskenmerken) past binnen uw organisatie.