Over LegalMatch

LegalMatch is in 2009 opgericht door mr Edmond Gevaerts. Na zijn studie Nederlands Recht heeft hij onder andere als bedrijfsjurist/directiesecretaris gewerkt bij een beursgenoteerde onderneming en als belastingadviseur bij PWC. Sinds bijna 20 jaar bemiddelt hij ervaren juristen en advocaten voor vaste- en interimposities.

Managing Partner LegalMatch, Edmond Gevaerts

Consultants

De consultants van LegalMatch hebben allen een juridische opleiding, meerdere jaren inhoudelijk als jurist of advocaat gewerkt en hebben ruime ervaring binnen het recruitment van legal specialisten. Zij weten daardoor zeer goed welke jurist past binnen uw organisatie. Omdat iedere organisatie anders is en haar eigen wensen heeft ten aanzien van de ideale kandidaat, kijken de consultants van LegalMatch naast de juridische achtergrond met name ook naar de mens achter de jurist.

Beoordeling

LegalMatch beoordeelt vooraf of een opdracht succesvol ingevuld kan worden. Op het moment dat LegalMatch de opdracht aanvaardt zijn wij er van overtuigd dat de juiste ervaren jurist of advocaat voor uw organisatie geselecteerd kan worden. Wij hanteren een beperkte exclusiviteitsperiode en werken voor het bedrijfsleven volledig op basis van no cure no pay.

Uw contactpersoon:

LegalMatch heeft haar processen zo ingericht dat de kans op een perfecte en snelle match tussen opdrachtgever en kandidaat optimaal is. Om dit te realiseren krijgt een opdrachtgever onder andere altijd een aanspreekpunt binnen LegalMatch en verwachten wij ook een aanspreekpunt bij onze opdrachtgever. Hierdoor wordt mogelijke ruis in de communicatie vermeden. Daarnaast is uw aanspreekpunt van LegalMatch eindverantwoordelijk voor de geselecteerde en voor te stellen kandidaten Hij of zij heeft, behalve de opdrachtgever, de voorgestelde kandidaat altijd persoonlijk gesproken waardoor wij overtuigd zijn dat deze kandidaat qua achtergrond (juridisch en persoonskenmerken) past binnen uw organisatie.

20+ jaar ervaring

0 +
Kandidaten
0 +
Vacatures ingevuld

Een informatief gesprek met de directeur van LegalMatch

Video afspelen