Dienstverlening

Executive search/Werving & Selectie

Afhankelijk van het niveau van de vacante positie, de schaarste aan goede kandidaten voor deze specifieke functie en de inschatting van opdrachtgever en LegalMatch op welke wijze de vacature het beste kan worden vervuld, adviseert LegalMatch welke searchstrategie (executive,databasesearch, directsearch internet en/of advertenties) het ideale resultaat zal opleveren.

Interim

LegalMatch heeft een van de grootste bestanden van ervaren interimjuristen en advocaten in Nederland. De interimjuristen die door ons worden bemiddeld hebben wij altijd vooraf uitgebreid geinterviewd en wij zijn volledig op de hoogte van zijn of haar expertise, competenties en persoonskenmerken. Wij zijn dan ook in staat zeer snel de geschikte kandidaat voor uw specifieke organisatie te vinden, ongeacht of een (super) specialist gewenst is of een generalist. Op het moment dat een interim-jurist aan u wordt voorgesteld communiceren wij daar ook een tarief bij, waardoor u direct inzicht heeft in de prijs-kwaliteitverhouding van de kandidaat.

Flexibele schil

Steeds meer advocatenkantoren en bedrijven willen een juridische flexpool opzetten voor piekperiodes of voor specifieke kennis die niet inhouse aanwezig is. Afhankelijk van de specifieke wensen selecteert LegalMatch advocaten en juristen die de gewenste expertise hebben én passen binnen de look & feel van uw organisatie.